SETMANA FALLERA 2013

Aquest any la setmana fallera ha segut més moguda del que estem acostumbrats:

Per una banda una part de la Xafigà, el dia 17, ha estat a Madrid a gaudir en l’incomparable marc del  «AUDITORI NACIONAL DE LA MUSICA» d’un molt bon Concert, escoltant l’ORQUESTRA NACIONAL, on per cert van tindre l’agradable sorpresa de sentir una melodia molt coneguda per  nosaltres: «Xavier el Coixo» interpretada per el trombó soliste Edmundo Vidal en el moment d’escalfament.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

D’altra banda un altre grup també el 17, ha estat en l’ofrena  a la «Xeperudeta» a  València acompanyant als amics de la Falla de Pere i en especial als seus càrrecs infantils: VIOLETA i PAU.

2782Per últim i ja com un clàsic, tota la Xafigà un any més, el dia 19, ha estat a la Cavalcada del Foc acompanyant a les falleres Major i Infantil de València i les seues repectives Corts, interpretant peces del nostre company i amic Francisco Valor: «Proleg al tio Pep»  i «Terres de Llegenda»,  com no dirigits per el nostre mestre Mario Roi

OLYMPUS DIGITAL CAMERASols agraïr el bon acolliment que hem rebut en qualsevol d’aquests actes, que per suposat ens dona ànim i forces per continuar en la nostra tasca.

2 pensamientos en “SETMANA FALLERA 2013

  1. Des de la Delegació de Promoció Exterior com a organitzadors de la Cavalcada del Foc i jo com a vice-president de la Junta Central fallera vullc donar-vos les gràcies per, com digueu vosaltres mateix «un clàsic», que és la vostra música que acompanya a les Falleres Majors de València en la Cavalcada del Foc. Gràcies amics.

    • Com ja hem dit alguna vegada per a nosaltres és un vertader honor acompanyar a les Falleres Majors de Valencia. L’any que ve esperem estar ahí aportant la nostra música que no es sino la música tradicional de tots els valencians.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.