Eduard Navarro -SAC i TAROTA-

Influenciat per la música tradicional,  durant la infantesa i des de molt temprana edat, va estudiar, llaüt i mandolia a diferents rondalles populars, violí al conservatori i dolçaina.  Autodidacta en multituds d’instruments tant de vent com de corda. Inclou una llarga trajectòria com a professor de dolçaina.

Inicialment va col·laborar en diverses formacions dedicades a la restauració i recuperació de la música tradicional valenciana. Posteriorment, crea  i col·labora amb grups del panorama folk, musiques tradicionals, ètniques i de música antiga, on a més a més de músic, s’encarrega d’arranjaments musicals i amb els que ha gravat més de 40 discos i realitzat gires per més de 16 països.

Alguns dels grups amb els que ha format part i col·labora (entre altres): L’ham de foc, Mara Aranda i Solatge, Miquel Gil, Capella de Ministrers, Al tall, Apa, Ensemble Pelegrí, Krama, etc.

 Activitat docent:

 – Professor de dolçaina tradicional. Escola de Dolçaina i Tabal de Manises (en el passat).

– Professor de dolçaina tradicional. Escola de Dolçaina, Tabal i Cant d’Estil de Paterna. Director de la “Colla Gatzara vinculada a l’escola. (Actualment).

– Mestre de  Rondalla. Grup de danses “Repicó” de Manises. (Actualment).

– Professor d’instruments de vent de llengüeta doble al «Curs Internacional de Música Medieval i Renaixentista» de Morella Juliol del 2012. Incloent alumnes de conservatori en estudis de grau superior.

– Professor de Sac de gemecs i Tarota a Paterna. (Actualment).

– Professor de dolçaina a Llíria. Promogut per la Unió. (Actualment).

– Professor de tarota Sac de gemecs i Tarota a l’escola de Muro. (Actualment).

8 pensamientos en “Eduard Navarro -SAC i TAROTA-

  1. Hola: Estoy interesado en recibir clases de Tarota. Actualmente estoy aprendiendo dulzaina, con nociones iniciales en ese instrumento. ¿Es posible? Gracias y un saludo

  2. Hola, quiero aprender a tocar la tarota, queria saber si es muy dificil, que tarota tendria que comprar, y que precio mas o menos tiene, gracias

  3. Hola Maria. La Tarota és un instrument que necessita dedicació com qualsevol altre, amb algunes limitacions com la majoria dels instruments de la música tradicional. El tema de l’instrument qui millor pot orientar-te és el professor quan comences, en funció de l’ús que vages a donar-li a l’instrument. De preus, varia en funció de constructors i prou per la fusta i el nombre de claus que vullgues posar-li. Si necessites informació més detallada escriu a escola@laxafiga.com i et posarem en contacte amb el professor.

  4. Pingback: Àlvar Carpi presenta disc Teatre Micalet

  5. Hola, he escoltat i vist molts temes enregistrat per Eduard Navarro, per a tarota i gralla, i m’han agradat molt els seus arranjaments. El cert és que els trobo de molt bon gust, són una delícia. Voldria saber si té cap publicació on poder trobar les partitures. Gràcies!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.