Obrim matrícula per al curs 2017-18!

promo muro 3-01 Després d’un any tranquil, el curs 2017-18 es posa en marxa a l’Escola de Música Tradicional La Xafigà. Per al proper curs podeu estudiar en les dues seus que tindrem obertes, la que allotja el propi grup La Xafigà a Muro, i la de Cocentaina, amb la col·laboració dels companys de Mal Passet. El lloc de les classes, com sempre serà als edificis de la zona de l’Estació de Muro, i al Centre Cultural el Teular de Cocentaina.

Si t’agrada la música tradicional pots anar preparant la teua inscripció i fer-nos-la arribar a qualsevol de les dues seus, o per correu electrònic. Els professors de dolçaina seran Toni Vidal i Hipòlit Agulló, a Muro i Cocentaina respepromo cocen 3-01ctivament. La part de tabal i percussió la tenim coberta per Vicent Millo que es fa càrrec dels més menudets de 3 a 5 anys, iniciant-los al ritme en el taller PETIT TABALET, i a Natxo Pascual, per als que ja trien aprofundir en l’estudi tant dels ritmes de tabalet com en la percussió en general. Jesús Escudero és el nostre professor de llenguatge musical. Amb les especialitats de Rondalla, Sac de gemecs i Tarota, i Acordió diatònic, comptem com habitualment amb Tóbal Rentero, Eduard Navarro i Amadeu Vidal. I tenim més assignatures guardades per si tenim prou inscripció, ja sabeu, seguim oferint-vos, Viola de Roda, Harmonia, Combo i Balls.

Si t’interessa la nostra oferta pots consultar informació i  preus a aquest full i descarregar el full d’inscripció.

FULL D’INFORMACIÓ

IMPRÉS DE MATRÍCULA

Un pensamiento en “Obrim matrícula per al curs 2017-18!

  1. Ꮋey! This іs my first visit to your blog! We aree a team ᧐f ᴠolunteers and startіng a new project in a community in the sɑme niche.
    Υour blog provided us beneficial information to work on. You
    have done a marvellous job!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.