No es hem aturat! L’EMT La Xafigà més gran que mai!

Al llarg del que portem de curs L’Escola de Música Tradicional “La Xafigà” no hem pogut estar molt en contacte amb les persones que ens seguiu. El motiu d’aquesta “desconnexió” ha estat un procés de creixement per tal d’assegurar la viabilitat i de estabilitzar els recursos que destinem a la gestió i manteniment de l’escola.

Tot i això ho estem fent consolidant les distintes vessants didàctiques que tenim a l’escola i proporcionant formació en instruments de l’àmbit de la música tradicional i pels quals La Xafigà aposta encara que la activitat principal del grup es centre en la dolçaina i el tabalet/percussió.

El curs s’engegava amb un conveni amb el grup Mal Passet de Cocentaina pel qual l’Escola de Música Tradicional La Xafigà ofereix formació de música tradicional als espais d’aquest grup tenint en compte les particularitats del propi grup Mal Passet. També per un acord incorporàvem alumnes de la Vall d’Albaida. Amb aquests acords hem augmentat el nombre d’hores contractades de les especialitats de llenguatge musical, dolçaina i tabal/percussió, incorporant inclús nou professorat al claustre.

Les assignatures de Sac de Gemecs / Tarota, i Acordió Diatònic han augmentat el nombre d’alumnes confirmant la consolidació d’aquestes dues especialitats al catàleg de l’Escola de Música Tradicional de La Xafigà. També hem pogut engegar de nou l’assignatura de Rondalla Valenciana que esperem aconseguir consolidar i que no tinga cap altre any sense docència.

Per a març volem iniciar de nou l’assignatura de Viola de Roda, per la qual cosa hem confiat amb Jota Martínez (Mara Aranda i Solatge , entre d’altres projectes) per intentar una vegada més establir aquest instrument tant interessant al nostre catàleg. Podeu demanar informació a escola@laxafiga.com

A aquests carnestoltes propers podreu gaudir també del taller de Batucada “Xatukà” que ja va pel segon any de funcionament amb un gran èxit, i que estaran Muro, Cocentaina i Alqueria.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.