Matrícula’t a la xafi

EMT La xafiga fi de curs i matriculaA partir de hui obrim el periode de matrícula a l’Escola de La Xafigà per al curs 2015-16. Adjuntem a aquesta notícia el full d’inscripció que podeu omplir al mateix ordinador i ens l’envieu a la adreça escola@laxafiga.com.

Al full d’informació disposeu de les condicions, calendari, preus, etc … Vos recordem que si es matriculeu al periode de Juny – Juliol tindreu un descompte del 10% i si la inscripció és amés de Llenguatge i Instrument encara teniu 10% més d’avantatge.

Si necessiteu més informació no dubteu en escriure a la adreça escola@laxafiga.com o cridar-nos al telèfon 96 651 69 01, podeu deixar un missatge o també podeu cridar o passar els dimarts i dijous que estarem a la nostra seu per atendre-vos. A Cocentaina, els nostres companys de Mal Passet matricularan i informaran els dimarts de 20:00 a 21:30.

2 pensamientos en “Matrícula’t a la xafi

  1. Hola que tal, estoy interesada en recibir clases de dolçaina en su escuela. Toco la dulzaina de forma autodidacta desde hace muchos años y me gustaría hacer algun curso reglado, pues pienso que debo de tener muchas carencias. Tengo el grado medio de fagot.
    Gracias

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.