Ja pots inscriure’t per al curs 16-17

CARTELL matriculaJa arribat el mes de juny i ens trobem en el procés de finalitzar en curs i començar-ne un altre ja mateix. Així que al llarg dels mesos de juny i juliol us podreu inscriure a per gaudir fent música a qualsevol de les tres seus de l’Escola de Música Tradicional de La Xafigà.Ja sabeu que aquestes són a Muro, la seu de La Xafigà a la antiga estació; a Cocentaina, la seu de Mal Passet al Centre Cultural el Teular i a Albaida-Atzaneta a la seu de Raval Jussà a les antigues escoles de l’Aljorf.

Enguany, a Muro, com a novetat engeguem el taller de tabalet per a xiquets i xiquetes de 3 a 5 anys amb el professor Vicent Millo Antich, (prompte tindreu el seu CV a la pàgina de professors del nostre web). La experiència del curs 15-16 a Cocentaina ens ha animat a estendre l’oferta a Muro, així que no deixeu passar l’oportunitat.

Com sempre podreu estudiar les assignatures de dolçaina, tabal (en classe individual, iniació o petit tabalet), llenguatge i batucada setmanalment, i també l’oferta quinzenal del sac de gemecs, la tatota, l’acordió diatònic, i… altres assignatures que si no estan actives les activaríem si hi haguera demanda, com és la viola de roda, les danses, o l’harmonia.

Si necessiteu més detalls hem preparat un full amb informació del curs, i si ho teniu clar i voleu inscriure-vos descarregueu-se el full d’inscripció que el podeu emplenar a l’ordinador. Després remeteu-lo per correu a escola@laxafiga.com i a més feu-lo arribar signat a qualsevol de les tres seus.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.